Yüsra Geyik Kimdir - Arka Sokaklar'ın Zeliş'i, Instagram'daki tatil pozlarıyla ... : Yüsra geyik 1.65 metre boyunda, 45 kilo ve ikizler burcudur.. Yüsra geyik, 21 haziran 1990 tarihinde samsun'da doğmuştur. Yüsra geyik kaç yaşında, nereli? Ozan güven ile el ele görüntülenen yüsra geyik. 2006 yılından itibaren 13 sezon bu dizide rol almayı sürdüren yüsra geyik, şimdiye dek 8 film ve dizide çeşitli karakterleri canlandırmıştır. Sınıfı samsun'da okuyup i̇stanbul'a taşındılar.

Yüsra geyik göz rengi ne? 2006 yılından itibaren 13 sezon bu dizide rol almayı sürdüren yüsra geyik, şimdiye dek 8 film ve dizide çeşitli karakterleri canlandırmıştır. Ana sayfa oyuncu biyografileri yüsra geyik kimdir? İlköğretim 1'inci sınıfı samsun'da okumuş ve sonrasında ailesiyle i̇stanbul'a yerleşmişlerdir. Güzel oyuncu yüsra geyik, arka sokaklar dizisiyle tanındı.

Yüsra Geyik (Arka Sokaklar Zeliş) Kaç Yaşında? - Detaylı ...
Yüsra Geyik (Arka Sokaklar Zeliş) Kaç Yaşında? - Detaylı ... from kimdir.tv
Yüsra geyik biyografisi ve merak edilen soruların cevapları haberimizde. Güzel oyuncu kahverengi gözlere sahiptir. Sınıfı samsun'da okuyup i̇stanbul'a taşındılar. Yüsra geyik, 21 haziran 1990 tarihinde samsun'da doğmuştur. İşte yüsra geyik'in sağlık durumu. İkilinin aşk yaşadıkları iddia edildi. Yüsra geyik hayatı ve biyografisi. Yer aldığı dizi ve filmler?

Sosyal paylaşım sitesi instagram'da @yusrageyik kullanıcı.

Oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografisi. Arka sokaklar dizisinin zeliha'sı yüsra geyik kimdir? Genç ve güzel oyuncunun şimdilerde bir ilişkisi yoktur. Biyografisi, hayatı, özgeçmişi, doğum yeri, doğum tarihi, fotoğrafı kaç yaşında, memleketi ve nereli olduğu? Ana sayfa oyuncu biyografileri yüsra geyik kimdir? Sosyal paylaşım sitesi instagram'da @yusrageyik kullanıcı. 21 haziran 1990 (27 yaşında). Ozan güven ile el ele görüntülenen yüsra geyik. 23.03.2021 17:37 | son güncelleme: Magazin severler tarafından sorulan yüsra geyik kimdir soruları internette oldukça araştırılmaktadır. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yüsra geyik, 21 haziran 1990 tarihinde samsun'da dünyaya gelmiştir. Daha sonra ise i̇stanbul'a taşınmak zorunda kaldılar.

Televizyon tarihimizin en uzun soluklu dizisi olma unvanına sahip arka sokaklar dizisinin ekran. Yaklaşık 13 sezondur devam eden arka sokaklar dizisinin güzel oyuncusu yüsra geyik. Oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografisi. Eğitimini sanat tasarım fakültesi grafik bölümü'nde tamamlamıştır. Yüsra geyik, 21 haziran 1990 tarihinde samsun'da dünyaya gelmiştir.

Yüsra Geyik ve Ozan Güven sevgili mi? Yüsra Geyik kimdir ...
Yüsra Geyik ve Ozan Güven sevgili mi? Yüsra Geyik kimdir ... from img1.aksam.com.tr
Yüsra geyik, 1990'lı olan haziran ayı içerisinde hayata gözlerini açmış oyuncudur.ünlü isim samsunludur.okula başlamasından bir sene sonra ailesiyle beraber samsun'dan i̇stanbul'a. Sosyal paylaşım sitesi instagram'da @yusrageyik kullanıcı. Yüsra geyik ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve boyunu yüsra geyik biyografisi. Yüsra geyik göz rengi ne? Oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografisi. Evde karantinaya giren oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Serkan sümer ile aşk yaşamıştır. Sınıfa i̇stanbul ataköy'deki 60.yıl ataköy i̇lköğretim.

İlköğretim 1'inci sınıfı samsun'da okumuş ve sonrasında ailesiyle i̇stanbul'a yerleşmişlerdir.

Yüsra geyik kimdir, arka sokaklar dizisinde özgür ozan'ın kızı rolündedir. Biyografisi, hayatı, özgeçmişi, doğum yeri, doğum tarihi, fotoğrafı kaç yaşında, memleketi ve nereli olduğu? Serkan sümer ile aşk yaşamıştır. Arka sokaklar dizisinin zeliha'sı yüsra geyik kimdir? Yüsra geyik hakkında merak edilen aslen nereli? Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olan arka sokaklar'daki zeliş ( zeliha çoban) karakteriyle tanınmaktadır. 21 haziran 1990 i̇lkokul 1. Yüsra geyik evli mi, eşi? Haberler gündem haberleri yüsra geyik kimdir, kaç yaşında? Evde karantinaya giren oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yüsra geyik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Yüsra geyik hayatı ve biyografisi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

İşte yüsra geyik'in sağlık durumu. Bu gelişmenin ardından yüsra geyik'in kim olduğu merak konusu oldu. 21 haziran 1990 tarihinde samsun'da dünyaya geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yüsra geyik ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve boyunu yüsra geyik biyografisi.

Yüsra Geyik Kimdir? Yüsra Geyik Boyu Kaç, Kilosu Kaç ...
Yüsra Geyik Kimdir? Yüsra Geyik Boyu Kaç, Kilosu Kaç ... from img.cdn.haber365.com.tr
Güzel oyuncu kahverengi gözlere sahiptir. 21 haziran 1990 (27 yaşında). Eğitimini sanat tasarım fakültesi grafik bölümü'nde tamamlamıştır. Bu gelişmenin ardından yüsra geyik'in kim olduğu merak konusu oldu. Yüsra geyik, 21 haziran 1990 tarihinde samsun'da dünyaya gelmiştir. Ozan güven ile el ele görüntülenen yüsra geyik. Arka sokaklar dizisinde zeliş karakterini canlandıran yüsra geyik ve ozan güven'in el ele görüntüleri ortaya çıktı. Yer aldığı dizi ve filmler?

21 haziran 1990 tarihinde samsun'da dünyaya geldi.

Yüsra geyik hayatı ve biyografisi. Diziye 16 yaşında giren geyik, 13 yıldır arka sokaklar ile ekranlarda. Magazin severler tarafından sorulan yüsra geyik kimdir soruları internette oldukça araştırılmaktadır. Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olan arka sokaklar'daki zeliş ( zeliha çoban) karakteriyle tanınmaktadır. 21 haziran 1990 (27 yaşında). Yüsra geyik kaç yaşında, nereli? Yüsra geyik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Güzel oyuncu kahverengi gözlere sahiptir. Yüşra geyik, 1990 yılında samsun'da doğmuştur. Sosyal paylaşım sitesi instagram'da @yusrageyik kullanıcı. İlköğretim 1'inci sınıfı samsun'da okumuş ve sonrasında ailesiyle i̇stanbul'a yerleşmişlerdir. Sınıfı samsun'da okuyup i̇stanbul'a taşındılar. Sınıfa i̇stanbul ataköy'deki 60.yıl ataköy i̇lköğretim.

21 haziran 1990 (27 yaşında) yüsra geyik. Daha sonra ise i̇stanbul'a taşınmak zorunda kaldılar.